Menu Close
Filosofia i objectius de l'escola SHDansa
Volem ballar millor i potenciar la comunitat de bons ballarins al barri de Sants, Barcelona. Volem educar en el respecte cap als altres i també cap al ball i la música. Volem fer salut, fer barri i gaudir.

Com aconseguir ballar millor?
El secret és fer més hores de classe i gaudir als socials. A SHDansa les classes són de 2 hores on aprendràs a fer de Leader i de Follower. Ser alumne et dóna dret a fer totes les classes que vulguis i anar als socials. Et recomanem fer un parell de classes per setmana i gaudir dels socials almenys un cop per setmana (6h – 8h setmanals).

Quin és el meu grup si no he ballat mai?
Els nous vinguts fareu grupets i anireu junts qualsevol dia que hi hagi classe regular. El grau de dificultat de la classe no us afectarà. Treballareu a part per poder assolir els moviments bàsics i poc a poc us anireu sumant a la resta de companys amb més experiència.

Quins són els mínims per poder entrar a les classes regulars?
 Saber fer els moviments clàssics del Lindy Hop tant de Leader com de Follower (Triple-Steps, Kick-Steps, Charleston, Swing Out, Tandem, Frankie Sixes).

He ballat molt de Leader o Follower però no se res de l'altre rol, què puc fer?
Si coneixes els moviments clàssics del Lindy Hop, pots anar els dies de classes regulars. Per aprendre el rol que no saps pots afegir-te a un grup de principiants; o bé, anar a la classe de dificultat assequible.

Puc fer només una classe?
Sí, si només pots venir una sola vegada, pots entrar a les classes per un preu de 15€ la sessió. Si us plau, contacta amb nosaltres abans per proposar-te la classe més adient per tu.

Quin és el mètode de pagament?
Podràs abonar el curs en efectiu el primer dia de classe o a través de Bizum.