Menu Close

__

Classes

A les classes de Lindy Hop puc fer només de leader o follower?
No, l’experiència d’aquests últims anys ens demostra que els nostres alumnes ballen millor pel fet de conèixer els dos rols. En poc temps i pràctica ben segur que podràs assolir el rol que tinguis més feble. Et donarem totes les facilitats per millorar.

He ballat molt de Leader o Follower però no se res de l'altre rol, què puc fer?
Pots anar a classes de dificultat més assequible per millorar el rol més feble. Veuràs que en poques setmanes i amb una mica de pràctica assoliràs almenys uns bàsics que et permetran gaudir de la classe en qualsevol dels dos rols.

Las clases se pueden entender si no sé Catalán? Can I take the classes if I don't know Catalan?
[CAS] Sí, si es necesario hacemos explicaciones en castellano e inglés así que el idioma nunca será una barrera. Al final es un baile y no hacen falta muchas explicaciones, sabiendo observar y fijarse en los detalles es la mejor manera de aprender.
[ENG] Yes, We can help you in English so you won’t miss any detail. It is also important to learn from the body movement so languages are not so important when you are learning moves.

__

Funcionament

Puc apuntar-me sense parella?
Sí, a SHD no necessitem parella perquè tothom fa els dos rols. Si et va bé un horari i tenim espai seràs benvinguda.

Quantes classes puc fer a la setmana?
Podràs fer totes les que vulguis sempre que hi hagi espai disponible a la classe. Utilitzem una aplicació on vosaltres mateixes gestionareu d’una manera molt senzilla l’assistència. Mínim tindreu un dia assegurat, que serà el dia que haureu triat vosaltres a la inscripció.

Quantes classes puc fer si soc principiant?
Podràs fer les classes de nivell principiant i les que et recomanin els nostres professors. A mesura que guanyis experiència podràs accedir a més classes.

Puc fer només una classe?
Sí, el preu d’una classe de 2h són 20€.

Aneu per trimestres, mesos, o com?
A SHD anem per projectes, si et poses en contacte amb nosaltres i ens expliques la teva experiència en el ball et podem recomanar quan entrar a fer classes. Però no caldrà que esperis un trimestre.

Quan comencen les classes a SHD?
El curs comença a principis de setembre i dura fins a finals de juny.

Què passa amb els dies festius?
Molts festius donem la possibilitat de fer classe, no estàs obligada. Ens agrada mantenir la rutina que ens fa estar bé i gaudir. Per tant, no volem trencar-la pels festius. Festius que fem sempre són el dia 25, 26 de desembre i 1 de gener. Per Setmana Santa també fem festiu perquè organitzem la Barswingona, el Festival de Swing a la ciutat de Barcelona.

Quins son els métodes de pagament i quan?
Podeu pagar en efectiu el primer dia de classe, amb targeta de crèdit/dèbit (Visa, Mastercard, etc.) o transferència bancària. Pagareu el mes o els tres mesos, en cas que vulgueu descompte.