Menu Close
Filosofia i objectius de l'escola SHDansa
Volem ballar millor i potenciar la comunitat de bons ballarins al barri de Sants, Barcelona. Volem educar en el respecte cap els altres i també cap el ball i la música. Volem fer salut, fer barri i gaudir.

Com aconseguir ballar millor?
El secret és fer més hores de classe i gaudir als socials. A SHDansa les classes són de 2 hores on aprendràs a fer de Leader i de Follower. Ser alumne et dóna dret a fer totes les classes que vulguis i anar als socials. Et recomanem fer un parell de classes per setmana i gaudir dels socials al menys un cop per setmana (6h – 8h setmanals).

Quin és el meu grup si no he ballat mai?
Els grups d’introducció serveixen per aprendre el funcionament i filosofia de l’escola i també, assolir el mínim necessari per ballar i entrar a les classes regulars. La durada mínima d’un grup d’introducció és d’un mes.

Quins són els mínims per poder entrar a les classes regulars?
 Saber fer els moviments clàssics del Lindy Hop tant de Leader com de Follower (Triple-Steps, Kick-Steps, Charleston, Swing Out, Tandem, Frankie Sixes).

He ballat molt de Leader o Follower però no se res de l'altre rol, què puc fer?
Si coneixes els moviments clàssics del Lindy Hop pots anar els dies de classes regulars, i per aprendre el rol que no saps pots anar a les classes d’introducció.

Puc fer només una classe?
Sí, si només pots venir una sola vegada, pots entrar a les classes per un preu de 15€ la sessió. Si us plau, contacta amb nosaltres abans per proposar-te la classe més adient per tu.

Quin és el mètode de pagament?
Podràs abonar el curs en efectiu el primer dia de classe o a través de Bizum.